3D Challenge Details

5th June - 3rd Sep 2007, sponsored by Npower Software

Postby ashras99 » 24 Jun 2007, 03:05

Some of them are facing this problem and npower team is searching what's the reason of this problem. So post these details...

nPower Software version:
64 or 32 bit hardware
Operating system:
Version of 3ds Max:
If 3ds Max 9 32bit or 64bit:
3ds Max Service Pack:
3ds Max Plug-in config directory path:*
Current: Virus Software
User avatar
ashras99
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 12385
Joined: Wed Dec 21, 2005
Location: India
Gender: Male

Postby nevs26 » 24 Jun 2007, 14:58

nPower Software version: PNSTMax9_32Bit_R270_Demo
64 or 32 bit hardware
Operating system: 32bit hardware
Version of 3ds Max: 9
If 3ds Max 9 32bit or 64bit: 32bit
3ds Max Service Pack: 2
3ds Max Plug-in config directory path: C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 9
Current: Virus Software : AVG Internet Security
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

Postby nevs26 » 26 Jun 2007, 15:59

did they find out anything regarding the errors? ... pls help .. :(
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

Postby oxhide3d » 26 Jun 2007, 18:10

it's obvious that this challenge I cannot particepate at,cuz I have lost a lot of precious time..but meanwhile I am working at some project in only 3dmax EDIT.Poly..to a new Future Bike...
too bad I couldn't make it with Pnurbs
peace!
Only God Can Judge Me!
www.nicky.orgfree.com
User avatar
oxhide3d
Senior Guru
Senior Guru
 
Posts: 607
Joined: Tue Jan 23, 2007
Location: Italy-Florence
Gender: Male

Postby ashras99 » 26 Jun 2007, 18:15

sorry guys, you not able to install the plugin....:)

But new 3d challenge is going to start from 29th June... themed toon, so you can participate in that. there is no software or plugin limitation.
User avatar
ashras99
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 12385
Joined: Wed Dec 21, 2005
Location: India
Gender: Male

Postby oxhide3d » 26 Jun 2007, 18:24

MILLE GRAZIE!
thank you!
good can't see to live that far!
peace!
Only God Can Judge Me!
www.nicky.orgfree.com
User avatar
oxhide3d
Senior Guru
Senior Guru
 
Posts: 607
Joined: Tue Jan 23, 2007
Location: Italy-Florence
Gender: Male

Postby nevs26 » 26 Jun 2007, 18:31

hi...


i installed 3dsmax 8 ... plus i had an older version of power nurbs .. v1.62 ..

well .. i installed it .. n it worked ...

is it ok if i use this version for the challenge? ...


please let me know about this ....

thank you
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

Postby ashras99 » 26 Jun 2007, 18:43

yes, you can. No problem.
User avatar
ashras99
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 12385
Joined: Wed Dec 21, 2005
Location: India
Gender: Male

Postby nevs26 » 26 Jun 2007, 18:49

cool
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

Working on the install

Postby nPower_Eric » 26 Jun 2007, 19:44

Hello everyone,

We are closer to tracking down the installer .rra bug. We are working with the team at install shield to get to the bottom of the issue so stay tuned. I'll see if we can get the challenge extended so all of you can get the opportunity to enter.

Eric
nPower_Eric
Newbie
Newbie
 
Posts: 21
Joined: Fri Jun 8, 2007

Re: Working on the install

Postby nevs26 » 26 Jun 2007, 21:29

nPower_Eric wrote:Hello everyone,

We are closer to tracking down the installer .rra bug. We are working with the team at install shield to get to the bottom of the issue so stay tuned. I'll see if we can get the challenge extended so all of you can get the opportunity to enter.

Eric




this is good news ... i think i'll wait till the problem is solved with the latest version ... keeping my fingers crossed :? ...

please fix this ASAP :cry:

good luck to u all! ...
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

TRY THIS ... IT WORKED FOR ME!

Postby nevs26 » 28 Jun 2007, 00:10

hi people ...


i somehow managed to get the files intact for 3dsmax 9 .. sp2 .. 32bit
try this .. i think it should work .. it did for me ..


what i did was .. at my workplace i installed the software on one pc
(it worked fine) :?

i then copied all the files in their respective folders .. brought them to my place n pasted them back into the folders they were residing in ..
it worked ..

in other words ... have a look at the installation video at npower software .. carefully check the location of the files and folders ...

try installing the software on your friend's pc, search and copy the files as they are ... paste them back into your pc ...


pray for daylight 8)


good luck guys! ...
nevs26
Newbie
Newbie
 
Posts: 17
Joined: Sat Jun 23, 2007

Postby oxhide3d » 28 Jun 2007, 08:58

I already have done it..but no good!
I think is my 3dmax that has some problems,because it is not the first plugin that is not working!
thanks anyway
peace!
Only God Can Judge Me!
www.nicky.orgfree.com
User avatar
oxhide3d
Senior Guru
Senior Guru
 
Posts: 607
Joined: Tue Jan 23, 2007
Location: Italy-Florence
Gender: Male

Hello All

Postby nPower_Eric » 29 Jun 2007, 13:59

We would like all of you having problems with the installer or the .rra error to try the newest version. Please let me know if it is resolves your problems.

Eric
[hide]

http://www.integrityware.com/ccc/Instal ... 5_Demo.exe

[/hide]
nPower_Eric
Newbie
Newbie
 
Posts: 21
Joined: Fri Jun 8, 2007

Postby oxhide3d » 29 Jun 2007, 14:03

ok...I'll let u know as soon as possible!
Only God Can Judge Me!
www.nicky.orgfree.com
User avatar
oxhide3d
Senior Guru
Senior Guru
 
Posts: 607
Joined: Tue Jan 23, 2007
Location: Italy-Florence
Gender: Male

PreviousNext

Return to Vehicle of the Future

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron